Словник «Слова навколо мене: ілюстрований словник англійською, німецькою, польською, українською та російською мовами»

Комплектація книг Глорія 1 робочий день!

Опис
Ця книга - сучасна методика швидкого оволодіння навичками англійської, німецької та польської мов. 60 різних тем і попаду 9500 слів, розміщених у цьому виданні, дадуть вам змогу швидко поповнити словниковий запас. Візуальне сприйняття предметів у кожній темі зробить процес вивчення слів легким і ефективним. Дана методика розрахована на маленьких та дорослих, на школярів та студентів. Для ефективного вивчення англійської та польської мов до кожного слова додається транскрипція, що дає змогу легко його прочитати. Оскільки німецька мова не має транскрипції, у книзі наведено таблицю правильного читання німецьких літер із прикладами. На сторінках цієї книги ви зможете з інтересом стежити за пригодами кота Максима, що зробить процес навчання веселим і захоплюючим.
Що ще купити
Букварик (блакитний)

Букварь

Букварик (блакитний)
153 грн.
Купити
Свинка Пеппа. Велика книга ігор

Сборник

Свинка Пеппа. Велика книга ...
107 грн.
Купити
Альбом з розвитку мовлення для малят

Батяева Светлана

Альбом з розвитку мовлення ...
139 грн.
Купити
Легка англійська (українською та англійською мовами)

Федиенко Василий

Легка англійська ...
102 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.