Збірник «ТЕСТИ та ПРОПИСИ 3+»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Сучасні вимоги дошкільної підготовки такі, що діти в 3 роки повинні вже, що називається, по повній "включатися" в процес розвитку навичок лічби, письма, мови, порівняльного, просторового і логічного мислення, творчої фантазії. Крім того, діти в 3 роки, щоб відповідати сучасним вимогам, повинні активно тренуватися в швидкості прийняття рішень при виконанні розвиваючих завдань - те, що називається кмітливістю. Це вкрай важливо не тільки для підготовчих дошкільних програм, які дитина повинна буде освоїти перед школою, а й для його інтелектуального розвитку в принципі. Ось з такими цілями якраз і випущена наша нова книга для дітей - "Тести і прописи 3+". Для цього в ній в ігровій формі - адже з дитиною в 3 роки тільки за допомогою гри можливо вирішувати такі педагогічні завдання - представлені тематичні розділи: форми і кольори; логіка; рахунок; пам'ять і увагу; мислення. Кожна тема на одну сторінку, яка 10 разів повторяться в книжці. Це дозволяє постійно повторювати і закріплювати набуті навички. У розділі "тварини" звірята з різних куточків планети допомагають дітям тренувати кмітливість. У розділі "прописи" - практика написання і креслення елементів для підготовки руки до листа. Ну, а гру, за допомогою якої все це відбувається цікаво і весело, забезпечують 90 кольорових наклейок.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.