Збірник «Транспорт + англійські слова»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Хто керує пароплавом? А як буде по-англійськи «вантажівка»? Як називається шлях, яким рухається автобус? За допомогою чого гелікоптер злітає вгору? Як англійською мовою звучить слово «велосипед»? А тут ще й про космічний корабель, і про мотоцикл, і про піднімальний кран, що перетягує важенні вантажі. І навіть про космічний транспорт, що мчить космонавта в темно-бузковому космосі до зірок і планет, також є тут, у цій новій книжці Видавничого дому «Пегас». Є в цій книжці для малюків один вид транспорту, який вони страшенно люблять, може, навіть більше за всі інші. І хоч це не ракета, і не літак, і не паровоз — усі вони, уявіть собі, теж є в цій книжці! — для того щоб промчати на ньому уздовж зеленого моріжка наввипередки з метеликами, не потрібні ніякі мотори і скафандри. Досить лише відштовхнутися ногою — і радіти теплому зустрічному вітерцю! Та ще цікавіше, як цей майже чарівний вид транспорту пишеться і читається англійською мовою. Справді, з такою книжкою малюк залюбки гратиме, довго і там, де йому зручніше зараз: на килимі у себе в кімнаті, за столом, біля під’їзду будинку, в парку, на відпочинку біля річки чи навіть біля моря! Різноманітні види транспорту на великих яскравих малюнках і правопис їхніх назв англійською мовою — чудовий привід для вигадування дитячих ігор та розвивальних завдань. Цьому допомагають: тверда обкладинка на поролоні; зручні, оптимальні розміри, що дозволяють скрізь носити з собою цю книжку; міцні, цупкі і разом з тим гнучкі, еластичні картонні сторінки.
Що ще купити
Велика книга тестів. 5-6 років

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 5-6 ...
60 грн.
Купити
Велика книга тестів. 3-4 роки

Гаврина Светлана

Велика книга тестів. 3-4 ...
60 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.