Набір «Угадай силует. 2+ Овочі та фрукти. 30 карток»

Комплектація книг Кенгуру 1 робочий день!

Опис
Набір містить 10 карток (100х180мм), що поділені на дві частини. На кожній половинці картки зображена тінь іграшки, предмета побуту, овоча, фрукта або виду транспорту. Окремо надаються 20 карток (90х100 мм) меншого формату з кольоровим зображенням іграшок, предметів побуту, овочів, фруктів або різних видів транспорту. Дитина повинна знайти відповідну тінь до кожного зображення і накласти карту з кольоровим забарвленням на потрібне місце на картці з тінями. Крім того, кожна карта містить питання про зображеного предмета і його назва українською та англійською. Завдання розвивають асоціативне мислення, уяву, увагу та логіку, а також дають перші уроки англійської мови.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.