Коваль Наталія «Вчимося читати і писати»

Комплектація книг АРТ 1 робочий день!

Опис
Комплект «Вчимося читати і писати» - це мікс веселих завдань та тренувальних вправ, що вчать читати та готують руку до письма. Зошити з читання - 4 кроки. Прописи - 2 кроки. Перетворіть звичайне навчання на цікаву дитячу гру разом із комплектом «Вчимося читати і писати». До його складу входять серії «Вирізалка. Читання» та «Прописи майбутнім школярикам». Серія «Вирізалка. Читання» налічує 4 зошити-блокноти: «Вчу букви», «Збираю слова», «Складаю слова», «Читаю слова». 4 зошити - 4 впевнених кроки. З ними знайомство з читанням пройде цікаво та легко. Діти вирізають, клеють, підбирають відповідні картинки до слів, складають малюнки та слова. Серія «Прописи майбутнім школярикам» - це максимум практики в ігровому форматі для маленької ручки. У серії 2 зошити-кроки. Крок 1: готуємо руку до письма. Обводимо по пунктиру, зафарбовуємо або заштриховуємо картинку. Разом із веселими героями пишемо елементи букв по клітинках і лініях. Крок 2: пишемо друковані літери та слова. Визначаємо першу букву у назві картинки. Тренуємось писати літери за зразком. Пишемо все слово. Перші кроки у читанні та перші прописи мають бути яскравими та цікавими! До комплекту входять:
  • «Вирізалка: Вчу букви»
  • «Вирізалка: Збираю слова»
  • «Вирізалка: Складаю слова»
  • «Вирізалка: Читаю слова»
  • «АРТ Прописи майбутнім школярикам. Крок 1» (по клітинкам і лініям)
  • «АРТ Прописи майбутнім школярикам. Крок 2» (друковані літери)
Що ще купити
Букварик (блакитний)

Букварь

Букварик (блакитний)
153 грн.
Купити
Велика книга розмальовок для малят

Раскраски

Велика книга розмальовок ...
157 грн.
Купити
Альбом з розвитку мовлення для малят

Батяева Светлана

Альбом з розвитку мовлення ...
139 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.