Гацкевич М. «Англійська мова. ГРАМАТИКА.Збiрка 4»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис
Пропонований збірник вправ є посібником для вивчення та закріплення основ граматики англійської мови. Лексичні та граматичні теми в ньому частково доповнюють обсяг підручників. Збірник може використовуватися як додатковий лексичний і граматичний матеріал. Кожен граматичний розділ містить таблиці та схеми, які систематизують вивчений матеріал. Завдання до вправ подані таким чином, щоб краще засвоїти граматичні часи. У збірнику подано таблиці до всіх розглянутих граматичних часів. У кінці книги додається словник використаних лексем. Посібник передусім стане у нагоді учням середніх класів загальноосвітніх і спеціалізованих шкіл. Тематичним лексичним матеріалом можуть скористатися викладачі під час підготовки школярів до творчих робіт.
Що ще купити
Супутник букваря

Федиенко Василий

Супутник букваря
58 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.