Збірник «Динозаври (синя обкладинка)»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

Багато мільйонів років тому... Ого, скільки років нашій планеті! А хто жив на Землі до нас? А якого розміру і кольору були ті істоти? А чим вони живилися і чим займалися? А чи вміли плавати і літати? Так багато запитань ставлять маленькі допитливі читачі… Де ж шукати відповіді, адже майже в усіх статтях, де йдеться про динозаврів, багато тексту й незрозумілих термінів?

Звичайно ж, у новій книжці видавничого дому «Пегас» «Динозаври». Тут є і зображення динозаврів та ящерів, близькі до тих, що відтворили вчені-палеонтологи за допомогою комп’ютерних технологій, і цікаві короткі статті про різних монстрів доісторичного періоду. Книжка невеличка, а інформації в ній багато.

Ця картонка стане першою сходинкою у вивченні такої цікавої епохи динозаврів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.