Коберник Сергей «Географія. Збірник тестових завдань.»

Комплектація книг Абетка 1 робочий день!

Опис
Посібник містить тестові завдання різних рівнів складності за змістом шкільних курсів географії 6-10 класів та шість варіантів комплексних тестових завдань за структурою тесту з географії ЗНО. Запропоновані до всіх тем шкільної географії тестові завдання допоможуть школярам і абітурієнтам перевірити свій рівень навчальних досягнень й підготуватись до проходження державної підсумкової атестаціїз географії у 9 та 11 класах і зовнішнього незалежного оцінювання знань у центрах якості освіти. Для самоконтролю власних здобутків у кінці посібника подано відповіді на всі тестові завдання. Посібник розрахований на учнів загальноосвітніх шкіл, абітурієнтів та учителів географії.
Що ще купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
154 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.