Словарь «ІСПАНСЬКА для початкового і середнього рівня»

Комплектация книг Литера 1 рабочй день!

Описание
«Іспанська для початкового і середнього рівня (А1–В1)» – універсальне видання, що охоплює основні граматичні явища іспанської мови, містить українсько-іспанський та іспансько-український словники, тематичний іспансько-український словник, словник найуживаніших ідіом іспанської мови. Основи граматики подано у формі таблиць і схем, що полегшить засвоєння матеріалу і допоможе у практичному вживанні мови. Видання стане незамінним помічником для школярів і студентів, які вивчають іспанську мову на початковому і середньому рівнях, допоможе поглибити й систематизувати знання, стане у пригоді тим, хто виїздить за кордон або просто цікавиться іспанською мовою. Є в двох обкладинках.
Что еще купить
Супутник букваря

Федиенко Василий

Супутник букваря
58 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.