Вальда Е.Л. «Новітній німецько-український, українсько-німецький словник (100 тис. слів)»

Комплектація книг Промінь 1 робочий день!

Опис
Цей словник містить близько 100 тисяч термінів, типових словосполучень і окремих уживаних фразеологічних зворотів, необхідних для читання і перекладу сучасної німецькомовної літератури. Словник призначається для школярів, студентів, наукових працівників, перекладачів, а також для осіб, які прагнуть опанувати німецькою мовою самостійно. До словника увійшли 22 тисячі нових слів з економіки, обчислювальної техніки, хімії, біології, медицини тощо. При складанні цього словника використовувалися частотні словники німецької мови та матеріали результатів аналізу частоти вживання різних лексичних одиниць у сучасній німецькомовній художній, публіцистичній і технічній літературі, а також енциклопедичні словники, довідники, каталоги, патенти. Кожне слово наведено у поєднанні практично з усіма можливими заголовними словами цього словника і в той же час поєднувальність, що наводиться, обмежується рамками цього словника. У словнику подана необхідна граматична характеристика заголовного слова. При складанні словника були враховані деякі нові правила німецької орфографії. Маємо надію, що цей словник допоможе Вам в перекладі між німецькою і українською мовою!!
Що ще купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.