Тучина Н. «A Way to Success. Шлях до успіху. Англійська для студентів університету. Рік 2 (teacher's book)»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
A Way to Success: English for University Students.Year 2 (Teacher's Book)
Книга для вчителя до підручника "A Way to Success" (Year 2) з диском. Підручник "A Way to Success" є частиною проекту видавництва "Фоліо" та Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України з видання базових підручників з більш ніж 20 навчальних дисциплін. У реалізації проекту беруть участь наукові колективи кращих навчальних закладів України, причому кожен підручник - результат спільної роботи представників різних ВНЗ нашої країни. Підручних складається з 18 уроків (Units), які за тематико-ситуативним змістом і мовним матеріалом відповідають програмі другого курсу мовного ВНЗ, віковим осбливостям студентів і сферам іх пізнавальних інтересів. За рахунок особистісто зорієнтованих вправ і завдань, викладу змісту на основі концентричності і циклічності планування,опори на багатий ілюстративний матеріал створюється сприятливе в афективному відношенні мовне довкілля. Рівень складності звукових і друкованих матеріалів і завдань до них відповідає рівню В2 за шкалою Рекомендацій Ради Європи.
Що ще купити
Буквар для дошкільнят: Читайлик. Великий формат

Федиенко Василий

Буквар для дошкільнят: ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.