Збірник «Вчимося і граємо. 4-5 років»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

«Вчимося і граємо» — це чудовий збірник розвивальних завдань для дітей 4–5 років. Здавалося б, на сучасному книжковому ринку подібних посібників десятки, а може, й сотні. У чому ж полягає особливість нашого видання?

Ця дитяча книга… про літо! Про море вражень, якими головному героєві, зайченяті Заї, кортить поділитися зі своїми добрими друзями.

Одне слово, на вас і вашу дитину чекають на сторінках книги «Вчимося і граємо» не звичайні стандартні вправи, що вже набили оскому, а веселі літні пригоди Зайчика!

Наприклад, попросить Зая намалювати, що запам’яталося цього літа. Як це здорово — намалювати і розфарбувати прямо в книжці свій літній веселий старт. А ще можна похвалитися зайченяті, — у нас це можна! — як ми освоїли абетку, навчилися рахувати і розв’язувати приклади, писати літери і цифри у прописах. Не навчилися? Нічого, навчимося! Разом із кумедним зайцем та його друзями вчитися — саме задоволення.

Що ще купити
Супутник букваря

Федиенко Василий

Супутник букваря
58 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.