Бабанова Елизавета «До дзену на шпильках. Як створити нове життя й справу мрії з нуля»

Комплектация книг Форс 1 рабочй день!

Описание
Єлизавета Бабанова — психолог, письменниця, дружина підприємця, автор 24 наукових публікацій і 15 освітніх програм для жінок. З 2012 року її блоґ допомагає сотням тисяч людей розкрити свої таланти, знайти улюблену справу і побудувати щасливі стосунки. Якщо ви шукаєте себе, справу свого життя, кохану людину — долучайтеся до спільноти сучасних жінок, де ви дістанете підтримку в досягненні найамбітніших цілей. «Двічі я розпочинала з нуля. Уперше в 15 років, коли з маленького міста, окрилена американською мрією, поїхала навчатися до США. Удруге, зійшовши вгору кар’єрними сходами, отримавши гроші і статус, я цілковито розчарувалася у своєму житті. Тоді я покинула все та вирушила на пошуки себе справжньої. До чого привели ці пошуки — у цій книжці».

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.