Дереш Любко «Архе. Монолог, який усе ще триває»

Комплектация книг Фолио 1 рабочй день!

Описание

Любко Дереш (народився 1984 р.) — одна з найпомітніших і най­оригінальніших постатей нової української літератури. Його твори — більш ніж суперечливі. Когось вони кидають у захват, інших примушують зсувати брови і говорити про «падіння морально-етичних цінностей». У видавництві «Фоліо» вийшли друком книжки Дереша «Культ» та «Поклоніння ящірці». Якщо ви літературний критик або знаний літературознавець, НЕ ПІДХОДЬТЕ БЛИЗЬКО ДО ЦІЄЇ КНИЖКИ! Інакше, якщо ви все ж таки на­ва­житеся її прочитати, вам вночі насняться кошмари, а зранку ви зрозумієте, що настав час міняти професію. Бо Любко Дереш та його «Архе» — це талант, помножений на нестримне почуття гумору, який зведено у ступінь повної відсутності стереотипів. Усім іншим радимо — ЧИТАЙТЕ «Архе». Тому що це не просто модно, це те, що захоплює і не відпускає...

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.