Суходуб Зиновий «Автографи любові»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис
«Виростаємо зі світів прапредків-батьків… і йдемо, блудні діти, без каяття – в невідоме – від дому – з вірою у сенс нашого малосенсовного життя… без прощення-вороття… Ідемо дорогою пошуку любові…» Зиновій Суходуб – письменник, фотохудожник, заслужений журналіст України запрошує Вас, сучасників, у свій світ, який обов’язково торкнеться Вашого серця і стане поцілунком народження Любові! Есеї, новели, образки, медитації, афоризми, а ще – віршовані рядки, передмови, інтерв’ю, художні світлини.., – до цих його творів широкого часового діапазону – зарезонує Ваше серце своїм щастям буття і проминання, купного в українську вічність вростання… «Радісно й ностальгійно важкими кристалами слів і сліз – опадають листки-думки із дерева мого життя… У слові, словом – проізростає вороття…» Довірмося навзаєм – у спільній дорозі пошуку Любові!..
Що ще купити
Калиновий герб

Калинец Игорь

Калиновий герб
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.