Кононович Леонид «Чигиринський сотник»

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис

Захоплююча розповідь про долю маленького козака. Герой постає перед читачем в образі "безтурботного блукача" в просторах вітчизняної демонології. Автор прокладає химерні сюжетні ходи роману туди, де пролягають Дике Поле й Базавлуцький ліс, де править підземним світом Чорнобог-Триглав, а в нашому світі служать йому відьми, змії, перелесники й песиголовці. Там живуть і борються козаки-характерники, які моляться Батькові Дажбогу і Матері Божій - Пречистій Ладі. І якщо у Толкіна світом править Кільце Всевладдя, тут - Троянів ключ, яким Господь землю відкрив, і який повертається в Україну, коли над нею нависає біда. І попереду в одвічній битві з силами Пітьми тут не ельфи, а козаки - адже недарма сказано, що для того й кров у жилах запорожців, щоб її проливати.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.