Зленко Анатолій «Дипломатія і політика. Україна в процесі динамічних геополітичних змін. - 2-ге вид., розширене і доповнене»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Це нове видання, доповнене і розширене, книжки провідного дипломата і політика Анатолія Максимовича Зленка, який проаналізував зовнішньо-політичну діяльність України за всі роки її новітньої історії, зробивши це через призму власного досвіду. Це — портрет України дипломатичної, написаний на тлі глобальних геополітичних змін, які відбуваються на наших очах, і водночас правда про зовнішню політику України, отримана з перших рук. Видання доповнене актуальними і дотепер документами: «Меморандумом про гарантії безпеки у зв’язку з приєднанням України до договору про нерозповсюдження ядерної зброї» (від 5 грудня 1994 року) та «Угодою між Україною і Російською Федерацією про статус та умови перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України» (від 28 травня 1997 року).
Що ще купити
Динамо Харків

Жадан Сергей

Динамо Харків
300 грн.
Купити
Триста поезій

Костенко Ліна

Триста поезій
310 грн.
Купити
Маруся Чурай

Костенко Ліна

Маруся Чурай
330 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.