Фіалка Віолетта «Кохання ангела»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
Вони йшли на Майдан, щоб проявити свою любов до Батьківщини, а знайшли ще одну любов - на все життя. Їхній роман розгортався на тлі Революції Гідності: вони творили історію своєї держави, а заодно й історію кохання одне до одного. Вони обоє були готові на самопожертву заради світлого майбутнього України і майбутнього їхньої пари. роман "Кохання ангела" є водночас історичним, адже описує подробиці подій в Україні 2013-2014 років, та любовним, бо розкриває глибину почуттів двох патріотів - столичної дівчини та хлопця з Донбасу. У книзі йдеться про кохання з першого погляду, і про, трагічність тих подій, і про зламані Радянським Союзом, а пізніше - Росією, долі тисяч українців протягом десятків років. Твір тримає в напрузі від початку і до кінця. Рекомендовано широкому колу читачів.
Що ще купити
Калиновий герб

Калинец Игорь

Калиновий герб
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.