Пеннер Сара «Лондонська спіритична спілка»

Комплектація книг Артбукс 1 робочий день!

Опис
Нехай доля змилується над тим, хто став ворогом мстивій медіумці! Рік 1873, вікторіанська доба. У спробах знайти убивцю своєї молодшої сестри, Ленна, попри свій скептицизм, відправляється до відомої спіритуалістки Воделіни д’Аллер. Та пошук відповідей перериває резонансне вбивство, розкрити яке запрошують саме міс д’Аллер. Разом жінки вирушають до Лондонської спіритичної спілки, щоби з’ясувати обставини смерті одного з її членів. Під час розслідування героїні співпрацюють із впливовими представниками спілки, але з часом починають підозрювати, що ті й самі причетні до справи, яку хочуть розплутати. Чи зможе Ленна подолати свої упередження, щоби розгадати таємницю вбивства сестри? І чи підкажуть духи, як пов’язані її смерть з убивством одного з членів Спілки?
Що ще купити
Динамо Харків

Жадан Сергей

Динамо Харків
300 грн.
Купити
Триста поезій

Костенко Ліна

Триста поезій
310 грн.
Купити
Маруся Чурай

Костенко Ліна

Маруся Чурай
330 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.