Єшкілєв Володимир «Місто термітів»

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис

У новому збірнику, що його сам автор іменує "краєзнавчими апокрифами", один із засновників знаменитого "Станіславського феномена" Володимир Єшкілєв то перевтілюється в юного розенкрейцера Северина Улісса Солтиса, то говорить від імені сивобородого талмудиста Шимона Бар Йохая, то діє в образі імператорських шпигунів Сунь Дунпо і Чень Шідао з давньокитайської історії. Більшість новел цієї книги - спроба розрізнити традиції вільних каменярів у мерехтінні місцевих легенд і водночас сакральна географія і метафізичне краєзнавство Галичини в контексті недавньої історії і міфології. Пригодницька фабула сивої давнини органічно поєднується в них із кримінальними сюжетами сучасності.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.