Розумний Максим «Національна доктрина»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
"Національна доктрина" - це стратегія будівництва нації, республіки і держави. Як і кожна стратегія, вона передбачає чітку постановку мети, реальний погляд на існуючий стан речей, осмислення попереднього досвіду та інноваційні пропозиції, що дозволяють розв'язати задавнені проблеми і нерозв'язані суперечності національного становлення. Пропонована доктрина - це лише пошук істини і запрошення до дискусії. Але тієї дискусії, яка має завершитися спільним розумінням, спільним рішенням і спільною дією. Своєю новою книгою філософ і політолог Максим Розумний підбиває підсумки тридцятирічного будівництва української державності, ліберальних реформ та пошуку національної ідентичності. У стислому вигляді представ-лені аналітичні висновки про витоки нинішнього кризового стану держави, а також представлене авторське бачення переходу від розпаду і деградації до творення і розвитку.
Максим Розумний - народився у Києві 1969 року, доктор політичних наук, кандидат філософських наук, протягом 1992-2018 років працював в Інституті філософії ім. Г. Сковороди, Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, Національному інституті стратегічних досліджень. Сфери наукових інтересів: соціальна комунікація, ідеологія, політика ідентичності, демократичний транзит, проблеми реформування політичної системи, теорія і методологія політичного аналізу й прогнозування. Автор понад 150 наукових публікацій, зокрема п'яти книжок: "Стратегія замість ідеологій", "Політичний вибір України", "Українська ідея на тлі цивілізації", "Доктрина дії: соціально-філософський конспект", "Виклики національного самовизначення".

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.