Раєвський В’ячеслав «ПозитиVV. Спогади. Від радянського курсанта до захисника України»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Анексія Криму та війна на Донбасі змінили життя тисяч українців. Частиною суспільства, яка була змушена у турбо-режимі пройти глибоку трансформацію, були українські військовики. Саме їм довелося над могилами своїх побратимів попрощатись із минулим, у якому російських військовиків не сприймали як ворогів. Ця книжка — спогади одного з таких українських офіцерів. Збірка оповідань В’ячеслава Раєвського цікава саме тим, що простежує військові реалії від часів занепаду Радянського Союзу, в нелегкі роки початків незалежності України та її армії і до російсько-української війни. Автор також дає широку панораму сучасного Донбасу, підконтрольного Україні. В’ячеслав Раєвський

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.