Бережко-Каминская Юлия «Сад (зриме і незриме)»

Комплектація книг Самміт-книга 1 робочий день!

Опис

У кожного з нас є свій Сад — сокровенний куточок душі, куди вертаєшся з усіх доріг, де Ти — і Садівник, і Дерево, і його Плід. Посадити сад потрібно не лише на землі, а й у своєму внутрішньому світі, щоб було що вирощувати, що нести у собі, з чим зустріти час урожаю. «Сад (зриме і незриме)» — це саме такий сад. Він молодий, певною мірою незахищений як перед негодою, так і недоброю людською рукою, але в кожному його пагоні і корені — потужне бажання рости, жити і родити, вбирати в себе сонце і дощі, аби щедро обдарувати кожного, хто прийшов у цей сад невипадково. Це п’ята книжка молодого поета, члена Національної спілки письменників України Юлії Бережко-Камінської.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.