Мацко Ирина «Шпинат для мiзкiв»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

«Шпинат для мізків» має надзвичайний вміст поживних думок. Але якщо вам здасться, що у цій збірці є якийсь мізерний відсоток фальші, не хвилюйтеся: величезна концентрація позитиву, розду­мів, порівнянь, життєвої мудрості її перебільшують. Читаючи, не остерігайтесь отримати зайве — ваш розум сприйме та засвоїть ли­ше необхідну порцію корисного.

Вечір. Сутінки. Моросить зажурений дощ, кидаючи на вікна холодні сльози. Я стою біля вхідних дверей та дивлюсь на маленьку дверну ручку, в якій, здається, зараз усі мої думки та переживання. …Я образила тебе. Не бажаючи цього. Ненавмисно, та все ж образила. Лише одне слово, а як глибо- ко та боляче воно може вразити. І ось тепер я прийшла просити тебе лише про одну річ, яка для мене стала найважливішою. Я прийшла просити твого вибачення.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.