Гербіш Надійка «Теплі історії до кави»

Комплектація книг Брайт Букс 1 робочий день!

Опис

Книга "Теплі історії до кави" - колекція світлих, зворушливих, ароматних розповідей про щире кохання, близьких людей та саме життя.

В цій дивовижній збірці ви знайдете невеличні історії з присмаком кави, ванілі, кардамону та кориці. Є в них і любов, і радість, іноді смуток, багато мрій та спогадів і чимало щасливих моментів з людського життя.

Головні герої цих сюжетів - звичайні люди, які вірять у чудеса, діляться почуттями, подорожують, шукають своє щастя, знаходять кохання і просто насолоджуються життям.

Зробити гарячий духмяний чай чи може пряну терпкувату каву, зайняти місце в улюбленому зручному кріслі, закутатися у ковдру і насолоджуватися чудесними історіями - ось головний секрет гарного настрою із книгою "Теплі історії до кави".

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.