Курилина О.В. «Українська література. Комплексне видання»
Жанр: ЗНО 2023

Комплектація книг Абетка 1 робочий день!

Опис
Матеріал довідника укладено відповідно до чинної програми з української літератури для закладів загальної середньої освіти, затвердженої Міністерством освіти і науки України. Повний повторювальний курс містить теоретичні відомості з усього шкільного курсу української літератури . У кінці кожного тематичного розділу запропоновано завдання в тестовій формі різного рівня складності. Матеріал посібника може бути використано для проведення тематичного оцінювання знань та підготовки до зовнішнього оцінювання . Матеріал посібника складається з таких розділів: «Усна народна творчість», «Давня українська література», «Література кінця XVIII - початку ХХ століття», «Література ХХ століття», «Твори українських письменників-емігрантів» та «Сучасний літературний процес». Кожний із зазначених розділів поєднує відомості про основні віхи життя письменника, короткий зміст, тему, ідею твору, літературознавчі терміни, завдання в тестовій формі з вибором однієї правильної відповіді та завдання на встановлення відповідності. У посібнику особлива увага приділяється цитатам з творів письменників, висловам літературних критиків про письменника або його твір. Нововведенням є різнопланові завдання із використанням схем, які включають у себе питання про літературний процес, жанрову специфіку художнього твору, його сюжет, особливості творчої манери письменника. Для того, щоб запам'ятати велику кількість інформації про різні літературні твори, її потрібно візуалізувати, тому в посібнику пропонуються тести з ілюстраціями.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.