Бренд Расселл «Відновлення. Звільнення від наших залежностей»

Комплектація книг Моноліт-Bizz 1 робочий день!

Опис
Керівництво до дії в подоланні пристрастей усіх видів від зірки, яка боролась із залежністю від героїну, алкоголю, сексу, слави, їжі й eBay і яка допоможе наркоманам та їхнім близьким зробити перші кроки до одужання. З рідкісним поєднанням чесності, гумору та співчуття комедійний актор і кінозірка Расселл Бренд розповідає власну історію й ділиться порадами та досвідом, що набув за чотирнадцять років свого відновлення. Він звертається до тих, хто страждає від залежності різного виду й роду: від наркотиків, алкоголю, кофеїну й цукру, від роботи, стресу, поганих стосунків, цифрових медіа та слави. Бренд вважає, що питання не в тому, чому ви залежні, а в тому — який біль маскує ваша залежність, чому ви живете неправильним життям.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.