Магрин Федерика «Атлас монстрів і привидів»

Комплектация книг книголав 1 рабочй день!

Описание
Атлас поділено на розділи, кожен із яких пов’язаний із певною частиною світу і містить карту всіх істот, щоб читачі бачили, де саме водиться те чи те створіння. На подальших сторінках містяться описи різноманітних потвор. Деякі з них — це просто стислий переказ найцікавіших фактів, а інші називають точні місця, де бачили монстрів, перелічують їхні основні властивості та підказують, як їх перемогти. Найважливішим чудовиськам На них ти знайдеш детальнішу інформацію про місця, де вони живуть, а також легенди та перекази, що їх супроводжують. І нарешті, три спеціальні вставки розповідають про відомих привидів, водяних і міфічних монстрів. «Тобі знадобиться вся хоробрість і навіть трішки шаленства, щоб побороти злісних страховиськ, жаских монстрів, капосних привидів або ж спробувати подружитися з деякими більш доброзичливими істотами. Подорож буде складною, але в кінці цієї неймовірної пригоди ти будеш пишатися собою, адже станеш професійним мисливцем на монстрів!» Так говорить Ван Гелсинґ, найбезстрашніший мисливець на монстрів, привидів і вампірів!
Что еще купить
Крута історія України. Від динозаврів до сьогодні

Ковалишена Інна

Крута історія України. Від ...
340 грн.
Купить
Гаррі Поттер і Напівкровний Принц

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
320 грн.
Купить
Гаррі Поттер і в'язень Азкабану

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і в'язень ...
300 грн.
Купить
Гаррі Поттер і келих вогню

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і келих вогню
330 грн.
Купить
Гаррі Поттер і прокляте дитя

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і прокляте ...
305 грн.
Купить
Гаррі Поттер і філософський камінь

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
300 грн.
Купить
Гаррі Поттер і таємна кімната

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і таємна ...
300 грн.
Купить
Гаррі Поттер і смертельні реліквії

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і смертельні ...
330 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.