Даррелл Джеральд «Балакучий пакунок»

Комплектация книг КСД 1 рабочй день!

Описание

Чудова казка-повість всесвітньовідомого англійського вченого-зоолога Джеральда Даррелла, яка ще в 1978 році була перенесена на екрани. Ця книжка про пригоди і жагу до перемоги, про силу дружби і про справедливість, про чарівний світ і його міфічних мешканців… У Грецію, в гості до своєї двоюрідної сестри Пенелопи, приїжджають двоє хлопчиків із Англії — Саймон і Пітер. Під час ігор діти знаходять дивний пакунок, що розмовляє людською мовою. У пакунку — Папуга, якого вигнали вороги країни Міфляндії. Саме він розповідає дітям, що всі жителі країни та її правитель — добрий чародій Ха-Ха — у страшній небезпеці. Пітер, Саймон і Пенелопа вирішують, що вони не можуть лишитись осторонь і вступають у боротьбу проти Василісків, які хочуть загарбати країну Міфологію. На дітей чекає багато випробувань, але вони не мають права на поразку. Попереду — вирішальна битва!.. Про автора: Джеральд Даррелл — знаменитий письменник-натураліст і мандрівник, що першим у світі запропонував розведення диких тварин у неволі. Він написав понад 30 книжок і зняв 35 фільмів. Сьогодні Фонд порятунку диких тварин його імені є найупливовішою організацією, що опікується збереженням розмаїття тваринного світу, а його захопливі пізнавальні книжки з їхнім добрим гумором і безмежною любов’ю до довкілля надихають мільйони людей на боротьбу за світ дикої природи. Про ілюстратора: Михайло Біломлинський — відомий художник-ілюстратор, який уже понад 40 років працює над книжками, мультфільмами, карикатурами та цифровими ілюстраціями. Його шлях розпочався зі знаменитого «Хобіта» Толкієна: ілюстрації до книги було доручено саме Михайлу Біломлинському. Живий, із дружелюбним гумором стиль художника підкорює тисячі читачів по всьому світу: він проілюстрував понад 100 книжок для дорослих і дітей.

Что еще купить
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купить
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купить
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купить
Мишеня Тім не хоче чистити зуби

Казалис Анна

Мишеня Тім не хоче чистити ...
176 грн.
Купить
Мишеня Тім. Мама на роботі

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мама на роботі
176 грн.
Купить
Мишеня Тім їде до бабусі

Казалис Анна

Мишеня Тім їде до бабусі
176 грн.
Купить
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купить
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.