Липа Наталія «Каро і Потаємний Світ»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
Хто з нас не мріяв у підлітковому віці заховатися від батьків і усього реального світу, який нас оточує та часто тисне своєю несправедливістю? Хтось захоплюється іграми, хтось тікає до друзів, а хтось поринає у казкову реальність улюблених книжок. Та що, коли фантастичні пригоди улюблених книг одного прекрасного дня, коли ти саме надумав прогуляти урок, стають жахливою реальністю? Коли тобі 14, то важко порозумітися з будь-якими дорослими, надто коли ці дорослі замість тебе вирішують, що краще, і переїжджають у нове місто з новим будинком, новою школою і новими друзями, яких потрібно ще відшукати. Саме у книзі "Каро і Потаємний Світ" авторка оповідає нам історію дівчинки-підлітка Каро, яка не знаходить підтримку батьків і намагається зрозуміти себе, прислухатись до своїх бажань. І от коли усе щойно почало налагоджуватись зі школою, коли у Каро з'явився справжній друг, якому вона може довіритись, отак серед білого дня на прогулянці, з озера вилазить чудовисько і краде твою близьку людину. Чи зможе Каро, нерішуча і невпевнена у собі дівчинка, повірити у власні сили і стати на порятунок свого друга?
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 1

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 1
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 2. Пригоди Таємної сімки

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 2. ...
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 3. Гарна робота, Таємна сімко!

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 3. Гарна ...
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 4. Таємна сімка йде по сліду

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 4. ...
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 5. Таємна сімко, вперед!

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 5. ...
130 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.