Киплинг Редьярд «Рікки-Тікки-Таві»

Комплектация книг Ранок 1 рабочй день!

Описание

Історія дивовижного англійського письменника Редьярда Кіплінга, не залишить байдужим жодну дитину! Рікі-Тікі-Таві - молодий мангуст, головний герой оповідання. Під час повені потоком води його забирає від батьків. Отямившись, він опиняється в саду будинку, де живе сім'я англійців. Захистивши їх сина Тедді від отруйної змійки, Рікі-Тікі-Таві відразу ж стає їх другом. Він досліджує будинок і сад, знайомиться з їх мешканцями: птахом-кравцем Дарзі і його дружиною, гігантською белозубкою Чучундрой - і стикається з кобрами Нагом і Нагайною.

Захопливі пригоди сміливих і винахідливих героїв допоможуть малюкові дізнатися про великі і загадкові закони природи, про вірність та справжню дружбу.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.