Сборник «Транспорт»

Комплектация книг Пегас 1 рабочй день!

Описание
«Транспорт» — це яскрава збірка веселих віршиків із розвивальними завданнями для маленьких автолюбителів. У книжці зібрані забавні вірші про транспорт і його види, а також цікаві завдання, питання, загадки і казка про автомобільчика Буся. На сторінках розвивальної книги малюк дізнається про види міського, спеціального, залізничного, повітряного, водного транспорту, про машин-помічників і багато що інше. Чим відрізняється електричка від швидкого або товарного поїзда, з ким познайомився автомобільчик Бусь, що таке спеціальні машини та коли вони потрібні, який транспорт не потребує бензину — про це допитливий дошкільник дізнається, прочитавши книжку «Транспорт». Яскраві картинки, логічні ігри, цікаві завдання, легкі для запам'ятовування вірші про транспорт обов'язково сподобаються всім читачам.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.