Збірник «Зоряний пил у майбутньому. Дитячий альманах»

Комплектація книг Моноліт-Bizz 1 робочий день!

Опис
Тема цього випуску — майбутнє, на яке ми поглянемо з різних боків. Ми зазирнемо в місто майбутнього і дізнаємося, що чекає нашу планету через тисячі й мільярди років, довідаємося, як влаштована найтаємничіша капсула часу — наша ДНК, познайомимося з мешканцями живого світу, які побачать майбутнє, і, нарешті, з'ясуємо, чи можна подорожувати в часі і як. А вірші, комікси й оповідання зроблять знайомство з майбутнім ще дивовижнішим, непередбачуваним і смішним! Звідки ми все це знаємо? Разом з нами над альманахом працювали: футуролог, біологи, інженер, архітектор, палеонтолог і географ, спеціаліст із професій, еколог, гуру технологій, фізик, генетик, лінгвіст, аналітик великих даних, кінопродюсер, наукові журналісти, а ще поети, дитячі письменники і 24 ілюстратори. Цей випуск — як капсула часу. Його можна зберегти і перечитати, коли виростеш. За 10, 20 і навіть 50 років!
«Зоряний пил» — це серія художньо-пізнавальних альманахів для дітей 6–10 років українською мовою. У кожному випуску об’єднано тексти дитячих письменників і поетів, учених і редакторів. Під обкладинками зібрано пізнавальні статті, оповідання, вірші, інтерв’ю, комікси, загадки і квести. Ми докладаємо зусиль, аби книжки, які ми випускаємо, подобалися дітям. І нам це вдається. Чим особливі альманахи «Зоряний пил»? Їх легко читати — ми розповідаємо про складне простою мовою, щоб було зрозуміло молодшому школяреві. Альманахи дозволяють пізнавати світ зусібіч, адже ми зібрали під обкладинками цікаві відомості з найрізноманітніших сфер життя: фізики й мистецтва, біології й лінгвістики, математики та історії, — як у найкращих освітніх програмах. Дитині буде цікаво, тому що на кожному розвороті її очікує сюрприз! Тексти різних жанрів, тем і форматів задовольнять найвибагливішого читача. Кожен знайде для себе щось цікаве. Кількаденна насолода гарантована — в альманахах багато сторінок, тож дитина читатиме не один вечір.
Що ще купити
Мальована історія Незалежності України

Брати Капранови

Мальована історія ...
260 грн.
Купити
Гаррі Поттер і Напівкровний Принц

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
320 грн.
Купити
Гаррі Поттер і в'язень Азкабану

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і в'язень ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і келих вогню

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і келих вогню
330 грн.
Купити
Гаррі Поттер і прокляте дитя

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і прокляте ...
305 грн.
Купити
Гаррі Поттер і філософський камінь

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і таємна кімната

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і таємна ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і смертельні реліквії

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і смертельні ...
330 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.