Шевельов Юрій «Доеміґраційне (Публікації 1929-1944 рр.)»

Комплектация книг Фолио 1 рабочй день!

Описание
Юрій Володимирович Шевельов (1908—2002) — мовознавець-славіст, історик українського письменства, літературний і театральний критик, публіцист, активний учасник наукового та культурного життя української еміґрації. У пропонованому томі зібрано 64 його публікації доеміґраційного періоду (1929—1944 рр.), що вперше з’явилися в періодичній пресі та наукових виданнях. Вони належать до галузей літературної та театральної критики, лінґвостилістики, історії української літературної мови, культури мови, історії мовознавства, діялектології й етимології, історії української літератури та журналістики, загальної публіцистики. Усі тексти подано за першодруками з незначними змінами технічного порядку. Видання супроводжено іменним покажчиком.
Что еще купить
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
290 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.