Розуменко Валентина «Нескорені»

Комплектація книг Зелений Пес 1 робочий день!

Опис
Друга книжка "Нескорені" продовжує серію документальних свідчень про жорстокі реалії і трагічні наслідкиросійської агресії, що спричинила кровопролитну війну, приклади жертовності і героїзму захисників України, які пройшли крізь пекельне горнилоДебальцевого, Іловайська, Донецького аеропорту, Степанівки, Світлодарської дуги та інших "гарячих" точок, біль непоправних втрат і спасенні епізоди в житті тих, хто дочекався визволення з полону, переміг у боротьбі за виживання після важкого, часом невиліковного поранення, зустрів на передовій свою "половинку"... Розповідають про неймовірні лихоліття оборони України від знавіснілих окупантів понад п'ятдесятспіврозмовників, чиї долі обпалила війна: безпосередньо на лінії вогню або здалеку - трагічною звісткою про загибель сина, брата, батька... Тож це долі воїнів ЗСУ і добровольців, волонтерів і медиків, батьків, що чекали звісток з фронту, і дружин важкопоранених бійців, котрі стали для них справжніми берегинями. Відтворюючи реальні факти і події війни очима учасників бойових дій і очевидців - саме тих людей, які стали прикладом для наслідування, взірцями мужності, стійкості, сили духу, самопожертви та героїзму, - це видання допоможе зберегти те, що усім нам необхідно знати і ніколи не забувати.
Що ще купити
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купити
36 Стратагем. Бізнес. Війна. Маніпуляції. Обман

Балог Валентина

36 Стратагем. Бізнес. Війна. ...
180 грн.
Купити
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купити
Кодекс самурая. Хагакуре. Книга п'яти кілець

Цунетомо Ямамото

Кодекс самурая. Хагакуре. ...
210 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.