Бондар Александр «Невідомі фортеці Чернігівщини»

Комплектація книг Чернігів 1 робочий день!

Опис
Книга присвячена маловідомим та взагалі не відомим широкому загалу фортецям на території Чернігівської області. Історія фортифікації на Чернігівщині нараховує майже 2,5 тисячі років. Перші фортеці та укріплення почали з’являтися тут ще у ранньому залізному віці. Утім найбільшого розквіту фортифікації набули за давньоруської доби і епохи Гетьманщини. Протягом історичного свого розвитку, укріплені пункти еволюціонували від родових центрів до приватних оборонних садиб, від невеличких замків до полкових і сотенних міст та містечок. Книга розрахована на широке коло читачів, усіх небайдужих до історії фортифікації та містобудування на українських землях.
Що ще купити
Повітряні сили України: складний шлях становлення (1992-2014 рр.)

Куравский Виталий

Повітряні сили України: ...
110 грн.
Купити
Дерев’яні церковно-оборонні комплекси та дзвіниці Чернігівщини XVII–XVIIІ cт.

Бондар Александр

Дерев’яні ...
91 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.