Хаас Річард «Розхитаний світ. Зовнішня політика Америки і криза старого ладу»

Комплектація книг Основи 1 робочий день!

Опис
Книга про зовнішню політику США та її вплив на світовий устрій. Міжнародну систему розхитано, її центральні опори вже не витримують навантаження. Норми, які з часів Другої світової війни визначали світовий порядок, вичерпали себе. Нову епоху визначають глобальна загроза тероризму, ризик поширення ядерної зброї, проникнення кіберпростору в усі сфери життя і незворотні кліматичні зміни. Тим часом великі держави знову починають конкурувати між собою. «Розхитаний світ» — це компетентний огляд подій у світі з проникливими історичними екскурсами. Річард Хаас пояснює, як ми опинилися в цій складній ситуації і доводить, що без Сполучених Штатів світ не зможе досягти політичної й економічної стабільності, але й цій великій державі слід виробити новий підхід до зовнішньої політики. Річард Хаас — американський дипломат, доктор політичних наук, президент Ради з міжнародних стосунків недержавної організації, яка бере участь у формуванні зовнішньої політики США. Служив старшим радником з Близького Сходу президента Джорджа Буша-старшого, очолював відділ стратегічного планування в апараті державного секретаря Коліна Павелла. Лауреат премії миру Тіпперері, нагороджено Громадянською медаллю Президента США та Почесною відзнакою Державного департаменту США.
Що ще купити
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купити
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
290 грн.
Купити
Кодекс самурая. Хагакуре. Книга п'яти кілець

Цунетомо Ямамото

Кодекс самурая. Хагакуре. ...
210 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.