Гертманс Стефан «Війна і терпентина»

Комплектация книг Основи 1 рабочй день!

Описание
Книга-розповідь автора про життя його дідуся Урбана Мартіна та його участь у Першій світовій війні Коли почалася Перша світова війна Урбан Мартін був ще юнаком, він лише завершив навчання у військовій школі, працював на заводі, а у вільний час малював. Свої спогади про дитинство, війну та велике кохання всього життя Урбан записував у щоденники, які заповів передати своєму онуку Стефану Гертмансу. Перечитавши щоденники дідуся Стефан Гертманс, один з найпопулярніших сучасних бельгійський письменників, вирішив створити книгу. «Війна і Терпентина» вийшла друком у 2013 році, з цього часу роман став популярним у 16-ох країнах світу, а видання The Guardian пророкує, що книжка стане майбутньою класикою. Книжку номіновано на кілька міжнародних літературних премій і нагороджено Фламандською премією за літературу та престижною Нідерландською премією АКО. За підтримки Flanders Literature (flandersliterature.be) Стефан Гертманс бельгійський письменник, найпопулярніший у нідерландському мовному ареалі.
Что еще купить
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купить
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купить
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
290 грн.
Купить
Кодекс самурая. Хагакуре. Книга п'яти кілець

Цунетомо Ямамото

Кодекс самурая. Хагакуре. ...
210 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.