Кинг Стивен «Ловець снів»

Комплектация книг КСД 1 рабочй день!

Описание

Четверо друзів дитинства до сих пір не втратили один одного, іноді вони виїжджають разом на полювання. Їх об'єднує ще одне — володіння надприродними здібностями. Можливо, ними наділив їх ще один друг дитинства — Даддітс (його розумовий розвиток затримався на рівні 5-річної дитини), який зараз перебуває на межі смерті. Тим часом на землю потрапляє корабель прибульців, який приносить людям жахливу заразу — золотисто-червоний мох байрума, який, заражаючи людей, не тільки дарує їм здатність до телепатії, але також і вражає їх кишковий тракт, перетворюючись в паразита, розростається і вбиває носія. Як виявляється пізніше, деякі люди під впливом байрума страждають зовсім інакше…

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.