Чаплін Літа Грей «Дружина короля вечірки»

Комплектация книг Фабула 1 рабочй день!

Описание
Літа Ґрей Чаплін відома як друга дружина легендарного коміка Чарлі Чапліна, мати двох його синів, невдала акторка і прототип набоковської Лоліти. Її шлюб із Чапліном тривав менше трьох років і закінчився гучним розлученням. Позовну заяву про розірвання шлюбу було складено настільки майстерно, що Літі вдалося отримати понад 800 тисяч доларів відступних — неймовірну суму для кінця 20-х років минулого сторіччя! Текст заяви вийшов окремим друком і вмить розлетівся. Книжка спогадів Літи Ґрей Чаплін — відверта розповідь не дуже щасливої жінки про стосунки з класиком німого кіно. Читачеві буде цікаво ознайомитись із повним текстом позовної заяви і відповіддю відповідача — Чарлза Спенсера Чапліна.
Что еще купить
Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності

Плохий Сергей

Брама Європи. Історія ...
320 грн.
Купить
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купить
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.