Булгаков Михайло «Собаче серце»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Є історії, одночасно сумні та смішні, що чіпляють серце та радують душу, а ще змушують міркувати над прочитаним. Одна з таких — «Собаче серце» Михайла Опанасовича Булгакова. Професор Преображенський — видатний хірург та вчений, і він задумав зухвалий експеримент із пересадки органів тварини людині. У якості піддослідних обрали Клима Чугункина та Шарика. Перший — пиятик та шибай-голова, другий — простий бродячий пес. Вченому вдалося добитися дивовижних успіхів на ниві науки... Принаймні, так йому здавалося спочатку. Адже громадянин Шариков став чимось більшим, ніж просто результатом вдалого експерименту... Повість «Собаче серце» була екранізована у 1988 році. Головні ролі виконали Євген Євстигнєєв, Борис Плотніков та Володимир Толоконніков. Режисером став Володимир Бортко. Як літературний твір став класикою російською літератури, так і фільм став класикою радянського кінематографа.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.