Булгаков Михаил «Собаче серце»

Комплектация книг Форс 1 рабочй день!

Описание
Є історії, одночасно сумні та смішні, що чіпляють серце та радують душу, а ще змушують міркувати над прочитаним. Одна з таких — «Собаче серце» Михайла Опанасовича Булгакова. Професор Преображенський — видатний хірург та вчений, і він задумав зухвалий експеримент із пересадки органів тварини людині. У якості піддослідних обрали Клима Чугункина та Шарика. Перший — пиятик та шибай-голова, другий — простий бродячий пес. Вченому вдалося добитися дивовижних успіхів на ниві науки... Принаймні, так йому здавалося спочатку. Адже громадянин Шариков став чимось більшим, ніж просто результатом вдалого експерименту... Повість «Собаче серце» була екранізована у 1988 році. Головні ролі виконали Євген Євстигнєєв, Борис Плотніков та Володимир Толоконніков. Режисером став Володимир Бортко. Як літературний твір став класикою російською літератури, так і фільм став класикою радянського кінематографа.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.