Джеймс Генри «Закрут гвинта; Дейзі Міллер»

Комплектация книг Знання 1 рабочй день!

Описание
Повість Генрі Джеймса (1843—1916) “Закрут гвинта”, як і життєпис графа Дракули або трагічна історія Франкенштейна, належить до літературних творів, що найчастіше надихали кінематографістів. У жанр містичної повісті американський письменник привносить глибоку психологічну достовірність, занурюючи читача у світ почуттів та переживань своїх героїв. Загострену увагу він приділяє проблемам совісті, обов’язку, моральності, невинності та гріховності, щоразу розкриваючи їх по-новому. Незалежність і без­посередність молодої американки — головної героїні повісті “Дейзі Міллер” стають викликом для консервативного й манірного європейського товариства, скутого умовностями та обмеженнями, і зіткнення двох культур призводить до трагедії.
Формат: 70х90 1/32 (кишеньковий розмір)

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.