Хаджієва Зарема «Зі Сходу - до столу! Хінкалі, долма, манти, бешбамак…»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Це не просто книга рецептів, а втілення мрії скромної жінки, яка багато років готувала для своєї сім’ї й вивчала кухню різних народів. Зарема Хаджієва щедро ділиться старанно відібраними й перевіреними рецептами смачних і вишуканих страв, у яких можна відчути смак Сходу. Усе, що вона вчилася готувати протягом багатьох років, читач зможе опанувати протягом кількох місяців. У вашому розпорядженні — найліпші східні страви чеченської, дагестанської, татарської, азербайджанської, грузинської, узбецької, казахської й турецької кухні. Ця книга займе почесне місце не тільки на вашій кухні, а й у вашому серці, а смак чудових страв допоможе відчути дух і історію тих народів, які їх створили.
Зарема Хаджієва народилася й виросла в Чеченській Республіці. Саме тоді й захопилася кулінарією, хоча ніколи не вчилася цьому спеціально. Вона впевнена, що головне — готувати з душею і любов’ю, тоді страви виходитимуть смачними. Сторінку в Instagram Зарема Хаджієва завела, для того щоб спілкуватися зі старшими дітьми. Згодом почала публікувати фото страв, які готувала для родини, а потім — і ділитися рецептами, оскільки про це почали просити її тоді ще нечисленні підписники. Якось один із дописів потрапив у ТОП переглядів і… Зарема прокинулася відомою. Нині блоґ @zarema_rostov читають понад 2,4 млн підписників, а книга «Зі Сходу — до столу!» допомагає готувати смачні страви десяткам тисяч її щасливих власників.
Що ще купити
Записки українського самашедшого

Костенко Ліна

Записки українського ...
310 грн.
Купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
280 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.