Гончарова-Ямборова Вита «Моя Чехія, моя Словаччина»

Комплектация книг КМ-Букс 1 рабочй день!

Описание

Шоста книжка серії «Відкрий світ» розповідає читачу одразу про дві досить близькі до України країни — Чехію і Словаччину — не як туристичний путівник, а вустами авторки-українки, котра мешкає там з підліткового віку. Віта Гончарова-Ямборова сьогодні є відомою письменницею-детективісткою Словаччині. Вона ділиться своїми спогадами про те, як відкривала для себе ці краї, мову і людей, їхню культуру й традиції, знаходить подібне до України і відмінне, смішне і сумне. Авторка веде у часі і просторі, щиро ділиться своїми відкриттями, спогадами і планами, завдяки їй читач дійсно відкриває собі незнаний раніше світ, навіть якщо йому вже доводилося бувати у цих країнах. Книжка розрахована на найширше коло читачів.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.