Стейнбек Джон «В сумнівній битві»

Комплектация книг КМ-Букс 1 рабочй день!

Описание

Події роману відбуваються у яблуневому краї Каліфорнії, де страйк робітників-мігрантів проти жадібних землевласників виходить з-під контролю, коли принципова непокора перетворюється у сліпий фанатизм. У романі розкривається як тема соціальних заворушень так і окрема історія боротьби молодої людини за свою ідентичність. Опинившись у гущі перевороту Джим Нолан, колись безцільний чоловік, в ході подій страйку швидко стає його лідером, і в кінці кінців, пригнічений у своїй службі. Роман про трудову ворожнечу і насильство величезного масштабу, що невдовзі стане головним сюжетом кінофільму з Джеймсом Франко, Брайаном Крестоном та Селеною Гомес та Заком Брафом у головних ролях.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.