Синєпупова Наталія «ДАО ДЕ ЦЗІН. Канон шляху і спроможності»
Жанр: Нон-фикшн

Комплектация книг ArtHuss 1 рабочй день!

Описание
“Дао де цзін” – один із найдавніших й найбільш важливих текстів давньокитайської філософської думки, який є наріжним каменем традиційного китайського світогляду. Саме тому він вже в давні часи отримав статус канонічного тексту - цзін і вважається своєрідною “біблією” однієї з провідних світоглядних течій Китаю – даосизму. Українському читачеві пропонується не тільки новий переклад цього твору й детальний коментар до кожного фрагменту, але й сам оригінальний текст в редакції, яка базується на археологічних знахідках його досі невідомих списків. Переклад супроводжується післямовою, в який аналізується історичний контекст виникнення цього тексту, його спеціфічна термінологія й базові світоглядні ідеї. Цим виданням розпочинаємо серію «Світоглядні тексти східних культур». Видано за підтримки ГО “EX ORIENTE”

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.