Синєпупова Наталія «ДАО ДЕ ЦЗІН. Канон шляху і спроможності»
Жанр: Нон-фікшн

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
“Дао де цзін” – один із найдавніших й найбільш важливих текстів давньокитайської філософської думки, який є наріжним каменем традиційного китайського світогляду. Саме тому він вже в давні часи отримав статус канонічного тексту - цзін і вважається своєрідною “біблією” однієї з провідних світоглядних течій Китаю – даосизму. Українському читачеві пропонується не тільки новий переклад цього твору й детальний коментар до кожного фрагменту, але й сам оригінальний текст в редакції, яка базується на археологічних знахідках його досі невідомих списків. Переклад супроводжується післямовою, в який аналізується історичний контекст виникнення цього тексту, його спеціфічна термінологія й базові світоглядні ідеї. Цим виданням розпочинаємо серію «Світоглядні тексти східних культур». Видано за підтримки ГО “EX ORIENTE”

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.