Фергюсон Нил «Імперія. Як Британія вплинула на сучасний світ»

Комплектация книг Наш Формат 1 рабочй день!

Описание
Британська імперія: судити не можна виправдати.
ОПИС КНИГИ Держава, що правила чвертю населення планети й домінувала майже на всіх океанах, безповоротно змінила світ. Саме британський імперіалізм подарував підкореним країнам телеграфний кабель, маршрути пароплавів, залізничне сполучення і, хоч як парадоксально, ідеї свободи та рівності. Проте з другого боку, завойовники поширили рабовласництво, расизм, експлуатували та пригноблювали інші народи й культури.
КОМУ КНИЖКА Для широкого кола читачів, всіх, хто цікавиться історією, культурою, політикою Великої Британії.
ЧОМУ ВАРТО ПРОЧИТАТИ КНИЖКУ «ІМПЕРІЯ» У цій книжці історик Ніл Ферґюсон переосмислює вплив Британії на сучасний світ і дає відповіді на провокативні питання: яким був би сучасний світ без Британської імперії та хто тепер посідає місце найпотужнішої держави. Автор захопливо розповість вам про чотири століття історії Сполученого Королівства й покаже, що дала Британія сучасному світові та які наслідки імперіалізму відгукуються англійцям досі.
ПРО АВТОРА Ніл Ферґюсон — британський історик, журналіст, старший науковий співробітник Гарвардського і Стенфордського університетів. Автор 14 книжок, зокрема бестселерів «Цивілізація», «Еволюція грошей», «Площі та вежі» (українською вийшли у видавництві «Наш формат»), редактор у Bloomberg Television, оглядач Newsweek.
Что еще купить
Записки українського самашедшого

Костенко Ліна

Записки українського ...
310 грн.
Купить
Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності

Плохий Сергей

Брама Європи. Історія ...
320 грн.
Купить
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
280 грн.
Купить
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
290 грн.
Купить
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.