Смит Дэниэл «Думати, як Шерлок Холмс»

Комплектация книг КМ-Букс 1 рабочй день!

Описание
«Ви дивитеся, але не спостерігаєте. Різниця очевидна». Такими були слова геніального детектива Шерлока Холмса, звернені до доктора Вотсона, якому не вдалося застосувати методи Холмса. У книжці «Думай як Шерлок Холмс» ти дізнаєшся, як розвинути спостережливість, пам'ять та логіку за допомогою методів і прийомів найвідомішого у світі детектива. Ознайомишся із сучасними техніками та теоріями з найрізноматнітніших напрямків, таких, як методи НЛП (нейролінгвістичне програмування), розвиток пам'яті, мова тіла, обробка інформації та швидкісне читання. Ця дивовижно практична книжка дозволить тобі побачити світ по-новому і, що ще важливіше, вразити людей навколо себе. Для середнього шкільного віку.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.